Professioneel Honden Fotograaf

Email : info@monoafotografie.nl

MoNoa Photography

let's make some memories

Monica van der Maden

Al vele jaren fotografeer ik honden en andere huisdieren met veel enthousiasme, passie en plezier, zowel in mijn vrije tijd als beroepsmatig.

Ik ben altijd op zoek naar een beeld dat net een stapje verder gaat dan de meest gebruikelijke foto’s in de honden fotografie.

 

Huisdieren, en dan met name honden, zijn echt mijn lust en mijn leven. Vandaar dat ik kan zeggen dat het fotograferen van uw huisdier inmiddels mijn specialisme is geworden.

 

Huisdieren fotograferen lijkt niet moeilijk, echter om uw huisdier zodanig vol leven vast te leggen op stilstaand beeld waarin voor u als eigenaar zijn/haar karakter en persoonlijkheid herkenbaar wordt, is wel degelijk een specialisme hetgeen niet iedere fotograaf beheerst.

 

Ik geef u de garantie dat u met prachtige foto’s tevreden naar huis zult gaan .

Het grote voordeel van het werken met huisdieren haal ik uit de vierjarige opleiding “gedragsdeskundige honden” die ik in Barneveld met succes heb gevolgd.

Hierdoor ben ik één met uw huisdier zodat uw huisdier al snel op zijn of haar gemak is bij mij. Dit is een absolute voorwaarde voor de ideale foto zoals u en ik die voor ogen hebben.

Award Winning Dog Photographer

The possibilities are timeless

Bij MoNoa Photography kunt u terecht voor allerlei disciplines binnen de fotografie  o.a. : Commerciële doeleinden – Huisdieren Fotografie  - Kinder Fotografie

Neem gerust contact met ons op zodat we u uitgebreid kunnen informeren over de talloze mogelijkheden.

Ook hiervoor geldt dat wij pas tevreden zijn als het uiteindelijke resultaat volledig aan uw verwachtingen en wensen voldoet.

MoNoa Photography heeft al diverse prijzen gewonnen en publicaties in diverse vaktijdschriften in binnen- en buitenland weten te behalen.

Ambassadeur van Nikon

 

© 2017 . MoNoa Photography . All Rights Reserved

Award winner : Dog Photography of the year