Diensten

Bij MoNoa Photography kunt u terecht voor allerlei disciplines binnen de fotografie o.a : Commerciele doeleinden - Huisdieren fotografie en het fotograferen van kinderen. We werken samen aan een uniek, op maat gemaakt kunstwerk. Vanaf het eerste contact tot na het afleveren van u bestelling krijgt u mijn volledige, persoonlijke aandacht.

 

Ik neem wekelijks slechts een beperkt aantal opdrachten aan, zodat er genoeg tijd is om jou een optimale ervaring en service te kunnen bieden.

Bent u ook op zoek naar een bijzonder mooie wanddecoratie en wilt u de zekerheid van mooie foto’s?  Dan bent u bij mij op de juiste het adres.

 

MoNoa Photography fotografeert in een ontspannen ongedwongen sfeer zonder tijdsdruk!

Voor een fotoshoot reis ik heel Europa door en ik ben altijd op zoek naar de beste locaties.

Huisdieren fotograferen lijkt niet moeilijk, echter om uw huisdier zodanig vol leven vast te leggen op stilstaand beeld waarin voor u als eigenaar zijn/haar karakter en persoonlijkheid herkenbaar wordt, is wel degelijk een specialisme hetgeen niet iedere fotograaf beheerst.

 

Ik geef u de garantie dat u met prachtige foto’s tevreden naar huis zult gaan .

Het grote voordeel van het werken met huisdieren haal ik uit de vierjarige opleiding “gedragsdeskundige honden” die ik in Barneveld met succes heb gevolgd.

Hierdoor ben ik één met uw huisdier zodat uw huisdier al snel op zijn of haar gemak is bij mij. Dit is een absolute voorwaarde voor de ideale foto zoals u en ik die voor ogen hebben.

 

Heerlijk met je hond genieten in de natuur of op een geweldige stoere urban locatie , en ondertussen op een ontspannen manier mooie foto's laten maken van uw hond?

 

MoNoa Photography fotografeert in een ontspannen ongedwongen sfeer zonder tijdsdruk!

Voor een fotoshoot reis ik heel Europa door en ik ben altijd op zoek naar nieuwe locaties.

 

Voor meer informatie of het boeken van een Foto reportage : klik hier

Foto Reportage

• Honden

• Story Telling

• Paarden

• Kinderen

• Commercieel

Let's make some memories.

MoNoa Photography

let's make some memories

KINDEREN

veel gestelde vragen

Klik op de foto voor het portfolio

Commercieel

Neem vrijblijvend contact op.

Commercieel

Voor commerciële opdrachten is MoNoa Photography de ideale partner.

 

U kunt een fotoreportage op maat laten maken door mij, of het nu gaat om een enkele foto, een mooie reportage of een complete fotoserie.

 

Ik denk graag mee om samen tot een mooi resultaat te komen! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

v

mijn hond kan niet los lopen, kan ik dan wel een fotoshoot boeken?

A

Ja zeker, ik heb standaard showlijntjes in mijn tas zitten en met gebruikmaking van een softwarepakket ( Photoshop ) draag ik er zorg voor dat de riem netjes wordt verwijderd op de foto.

v

Ik heb meerdere honden, kan ik ze dan allemaal meenemen voor een fotoshoot ?

A

Absoluut, we zullen van te voren de wensen goed bespreken, het is dan wel aan te raden dat u iemand mee neemt om te kunnen assisteren.

v

Is er een wachttijd om een afspraak in te plannen ?

A

Ja, op het moment is er een wachttijd van een aantal weken om een fotoshoot in te kunnen plannen, Behalve als u hond ernstig ziek is of als u hond binnenkort aan zijn laatste reis zal gaan beginnen, voor dit soort fotoshoots maak ik altijd tijd!

v

Doe je ook andere dieren fotograferen dan alleen honden?

A

Ja zeker je kan met al je dieren bij mij terecht voor een fotoshoot

v

doe je ook newborn - zwangerschapsshoots of bruiloften ?

A

Nee , tot mijn grote spijt doen wij  geen newborn - zwangerschapsshoots of bruiloften , maar ik kan u zeker  een aantal collega fotografen aanbevelen die hierin zijn gespecialiseerd.

v

Heb je cadeaubonnen ?

A

Ja zeker

© 2017 . MoNoa Photography . All Rights Reserved

Award winner : Dog Photography of the year