Diensten, scroll over de onderstaande foto's

 

alt text

Fotoshoots

klik voor meer info

alt text

Workshops

klik voor meer info

 

The possibilities are timeless

 

Bij MoNoa Photography kunt u terecht voor allerlei disciplines binnen de fotografie, te denken valt aan o.a. : Commerciële doeleinden – Kinderen - Portret en Interieur

Neem gerust contact met ons op zodat we u uitgebreid kunnen informeren over de talloze mogelijkheden.

Ook hiervoor geldt dat wij pas tevreden zijn als het uiteindelijke resultaat volledig aan uw verwachtingen en wensen voldoet.

 

 

Monica van der Maden is de drijvende kracht achter MoNoa Photography

 

 

 

 

 

 

Een vreemde naam? Nee hoor, Mo kunt u natuurlijk wel raden en Noa was de naam van mijn allereerste hond.

 

Al vele jaren fotografeer ik honden en andere huisdieren met veel enthousiasme, passie en plezier, zowel in mijn vrije tijd als beroepsmatig.

Ik ben altijd op zoek naar een beeld dat net een stapje verder gaat dan de meest gebruikelijke foto’s in de hondenfotografie.

 

Huisdieren, en dan met name honden, zijn echt mijn lust en mijn leven. Vandaar dat ik kan zeggen dat het fotograferen van uw huisdier inmiddels mijn specialisme is geworden.

Ik verwijs u dan ook graag naar mijn portfolio en wil u graag in een persoonlijk gesprek alle informatie geven over de mogelijkheden.

 

 

Huisdieren fotograferen lijkt niet moeilijk, echter om uw huisdier zodanig vol leven vast te leggen op stilstaand beeld waarin voor u als eigenaar zijn/haar karakter en persoonlijkheid herkenbaar wordt, is wel degelijk een specialisme hetgeen niet iedere fotograaf beheerst.

 

Ik geef u de garantie dat u met prachtige foto’s tevreden

naar huis zult gaan .

 

Het grote voordeel van het werken met huisdieren haal ik uit de vierjarige opleiding “gedragsdeskundige honden” die ik in Barneveld met succes heb gevolgd.

 

Hierdoor ben ik één met uw huisdier zodat uw huisdier al snel op zijn of haar gemak is bij mij. Dit is een absolute voorwaarde voor de ideale foto zoals u en ik die voor ogen hebben.

 

 

 

 

 

MoNoa Photography heeft al diverse prijzen gewonnen en publicaties in diverse vaktijdschriften in binnen- en buiten land weten te behalen.

 

Klik op de onderstaande logo om mijn publicatie van Nikon te zien.

Niets kan een droom, een uiting, een service, een visie, een product beter neerzetten dan een beeld.

Een professioneel beeld zegt meer dan duizend woorden.

 

 

© Copyright | MoNoa Photography

Niets op deze website mag overgenomen/gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY POLICY