MoNoa Photography

let's make some memories

MoNoa Photography

in the Media

Dog Photographer of the year 2018

•Overall winner dog photographer of the year 2018

•Oldies category 1st place winner

• Dog Photographer of the Year 2018 •

Wahhhhhhh there are no words to say how grateful and excited I am for this honor.

A couple of weeks ago I recieved a phone call from London, and she told me some very excited news , she told me I won the photo competition and that I can call myself Dog Photographer of the year 2018!!!

The kennel Club Dog Photographer of the year in London is one of the photo contests with the highest international participation ever with 10 different categories.

The 2018 edition has received more then 10.000 images from amateur and professional photographers worldwide, the entries where evaluated by a nominated Jury panel as : Nikon school UK - Loxley Colour- SmugMug - The Kennel Club - Photographer ,Elke Vogelsang -Photographer,Martin Hill.....

Exhibition of all the winning images will be open to view at the Kennel Club Art Gallery in London, the exhibition is free and will be open to the public till 4 October 2018 (booking by appointment : artgallery@thekennelclub.org.uk ) and off course I will be in London at the award ceremony on Friday 5 October 2018.

Title : The Lady of the Mystery Forest

Breed : Great Dane

Model : Noa

Owner : Talitha Spaink

Photographer : Monica van der Maden

 

Dog Photographer of the year website

 

 

 

Uitzending Hart v Nederland SBS6

Deze foto van Noa, een Duitse dog uit Amstelveen, heeft fotografe Monica van der Maden de titel ‘beste hondenfotograaf ter wereld’ opgeleverd.Monica deed mee aan de jaarlijkse fotowedstrijd van de Britse website The Kennel Club, waaraan fotografen van over de hele wereld meedoen. Ze stuurde foto’s in om mee te dingen in acht van de tien categorieën, en won in de categorie senior dogs, oudere honden. Haar foto werd uiteindelijk ook gekozen als allerbeste van de hele wedstrijd. “Onverwachts, maar fantastisch” aldus Monica. Het was de allereerste keer dat ze meedeed en meteen ging ze er met  de hoofdprijs vandoor.Ook voor de eigenaar van de hond, Talitha uit Amstelveen, is de winst bijzonder. “Ik heb Monica benaderd om foto’s van Noa te maken, omdat ze ziek is. Ik wilde haar zo mooi mogelijk vast laten leggen.” Dat is overduidelijk gelukt! De melancholische foto, gemaakt in een bos in Hilversum, is nogal donker en heeft bijzondere lichtval. Hond Noa wordt van jongs af aan geplaagd door lichamelijke problemen, zoals een vergroeide rug en een vergroot hart. Talitha: “Ze is nu ruim 8 jaar oud, het is een wonder dat ze die leeftijd heeft behaald. In haar hoofd is ze nog een jonge hond, maar haar lijf werkt niet mee.”

Bron : SBS6 ( 26/07/18 )

 

 

Uitzending  EditieNL

 

Als je in het bos iemand op haar buik ziet liggen en gekke geluidjes hoort maken, dan is de kans groot dat het Monica van der Maden is. De vrouw is hondenfotograaf en neemt de tijd voor het perfecte plaatje. En met succes: ze is de beste van de wereld.

 

Drie weken geleden werd Monica van der Maden opgebeld met geweldig nieuws: ze was verkozen tot beste hondenfotograaf van 2018. "Ik had het totaal niet verwacht. Ik was zo ongelooflijk blij, ik zat helemaal te trillen", zegt Monica tegen Editie NL. De fotografe liet tienduizenden inzendingen, uit ruim zeventig landen achter zich. Als je meer wilt lezen of dit geweldige stuk klik dan op de onderstaande link van RTL Nieuws.

RTL Nieuws

 

Bron : RTL Nieuws ( 28/07/18 )

 

 

Live interview voor BNdeStem

 

Met een prachtige foto van een Deense Dog heeft Monica van der Maden uit Rijen de eerste prijs gewonnen als 's werelds beste hondenfotograaf 2018 van de Britse site The Kennel Club. Uit tienduizend inzendingen uit zeventig landen werd haar inzending als beste bestempeld.

Bron : BNdeStem ( 23/07/18)

 

 

Live uitzending NPO Radio 1

 

Monica van der Maden is door de Britse site The Kennel Club uitgeroepen tot beste hondenfotograaf van 2018. De publicatie van de winnaar is jaarlijks een groot evenement in Engeland en krijgt ook in andere landen veel aandacht. Met een bijzondere foto van een Deense Dog sleepte Van der Maden de prijs binnen. Monica vertelt in Langs de Lijn en Omstreken hoe je een goede foto van een hond maakt, en welke beestjes en baasjes ze graag nog eens op de gevoelige plaat wil zetten.

Bron : NPO Radio1 ( 26/07/18)

 

kranten artikelen binnen land

klik op de hoofd tekst voor het artikel

 

Uitzending CBS Minnesota

 

 Every year since 2005, the Kennel Club in the United Kingdom has its "Dog Photographer of the Year" awards. Let's see some of the winners. (1:05) WCCO This Morning – July 24, 2018,

Click on the screenshot to play

Bron : CBS Minnesota

 

BNdeSTEM

 

Rijense honden fotograaf is de beste van de hele wereld.

 

AD

 

Nederlands beste honden fotograaf.

 

Omroep Brabant

 

Met deze foto won honden fotograaf Monica een internationale wedstrijd: 'De sleutel is geduld.

De Stentor

 

Monica is de beste honden fotograaf ter wereld.

 

BNdeSTEM #deel2

 

Gekkenhuis rond Rijense na titel beste honden fotograaf van de wereld.

 

 

kranten artikelen buiten land

klik op de hoofd tekst voor het artikel

Inmiddels een interview gehad voor een magazine in

Los Angelas ( Amerika ) , en er staan nog een aantal intervieuws in de planning voor aankomende weken in het buitenland. Uiteraard zal ik deze pagina blijven aanvullen.

 

 

© 2018 . MoNoa Photography . All Rights Reserved

Award winner : Dog Photography of the year 2018